3.8
(31)
קציצות בשר וסולת ברוטב אדום מותאמות לשיטת ה-30
מתכון מדהים לקציצת בשר ואורז ברוטב אדום.
אורז, בשר טחון רזה ועוד דברים טובים ומשביעים, למנה עיקרית מנצחת.
המתכון הזה רץ ברשת ובטלוויזיה כבר המון זמן והייתי חייבת להמציא את המתכון מחדש רק מותאם לשיטת ה-30
המתכון בהשראת מתכון הגמר של מסטר שף של יהודה עמר
עכשיו קציצות בשר וסולת אליפות מותאמות לשיטת ה-30
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן
איך היה המתכון?
לחצי על הכוכב כדי להצביע
ניקוד ממוצע 3.8 / 5. כמות הצבעות 31
עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה
מדוע כל כך הרבה פחמימות, גם אורז, גם תפוח אדמה וגם סולת???
זה לא חשוב כמה סוגים של פחמימה יש, את צריכה להסתכל על כמות מנות הפחמימה בכל המתכון ולהתנהל לפי זה,
במתכון הספציפי הזה יש בסך הכל 4 מנות פחמימה, תעשי את החשבון שלך כמה מותר לך לפי עקרונות השיטה ותתנהלי לפי זה.
הקציצה מאוד טעימה ולא שווה להחסיר מרכיבים מהמתכון.