2.6
(8)
לחוח תימני – פלא במחבת
אין ספק שהמאכלים התימנים הם חולשה של המון אנשים.
מג'חנון, למלאווח וגם הלחוח.
אז אפשר גם אחרת. השילוב של הטעם הנפלא והמרכיבים הבריאים פשוט מושלם.
בשיטת ה-30 תמיד אנחנו נחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין ולעולם לא נשתמש בסוכר מעובד.
כך נוצר לו לחוח תימני שמותאם לשיטת ה-30 ועכשיו אפשר לאכול ללא רגשות אשם.
יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק
רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן
איך היה המתכון?
לחצי על הכוכב כדי להצביע
ניקוד ממוצע 2.6 / 5. כמות הצבעות 8
עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה