זמן הכנה

75 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

10
2.6
(8)

לחוח תימני – פלא במחבת

אין ספק שהמאכלים התימנים הם חולשה של המון אנשים. 
מג'חנון, למלאווח וגם הלחוח.

אז אפשר גם אחרת. השילוב של הטעם הנפלא והמרכיבים הבריאים פשוט מושלם.
בשיטת ה-30 תמיד אנחנו נחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין ולעולם לא נשתמש בסוכר מעובד.
כך נוצר לו לחוח תימני שמותאם לשיטת ה-30 ועכשיו אפשר לאכול ללא רגשות אשם.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 2.6 / 5. כמות הצבעות 8

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

75 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

10

מצרכים

10 כפות קמח כוסמין
כף סילאן
חצי כפית מלח
2 וחצי כוסות מים פושרים
חצי כף שמרים
כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

לערבב בקערה את כל המרכיבים עד לבלילה חלקה ונקיה מגושים
לאחר העירבוב, לתת לבלילה לנוח כ-40 דקות
על מחבת קרה לצקת מהבלילה בגודל סביר (שישאר לכ-10 יחידות), להדליק על אש גבוהה ולכסות את הלחוח.
לחזור על הפועלה עם כל יחידה כאשר המחבת קרה(!)

 

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

10

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

10

כמה ניתן לאכול?

יחידה שווה למנת פחמימה
  • במתכון לחוח תימני שיטת ה-30 יש 10 מנות פחמימה שניתן לצרוך עד השעה 16:30
  • כדאי לחלק את הבלילה ל10 כך שכל יחידה תיהיה שווה למנת פחמימה אחת.
בהכנה, תמיד לצקת את הבלילה על מחבת קרה בכדי שיהיו את הבועות של הלחוח התימני
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן