ג’חנון מקמח כוסמין שיטת ה-30

2
(4)

ג’חנון מקמח כוסמין – תימני אסלי

בסוף השבוע או באמצע השבוע – תמיד כיף להתפנק עם ג’חנון טעים ורך!
מתכון מעולה ובריא לג’חנון שכולנו אוהבים אבל פוחדים ממנו.
עכשיו ניתן לאכול ג’חנון טעים ובריא מקמח כוסמין עם מעט שמן וללא מרגרינה או כל שומן מוצק אחר.

שיהיה בתאבון

למתכוני מאפים נוספים
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 2 / 5. כמות הצבעות 4

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

135 דקות

דרגת קושי

מנות

22

מצרכים

1 ק”ג קמח כוסמין
1 כפית מלח
2 שקיות אבקת אפיה
6 כפות סילאן
700 מ”ל מים פושרים (כ-6 כוסות חד פעמי קר)
15 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מוסיפים לקערה גדולה 1 ק”ג קמח כוסמין, 1 כפית מלח ו2 שקיות אבקת אפיה
מערבבים את הרכיבים ומוסיפים 6 כפות סילאן ו700 מ”ל מים פושרים (כ-6 כוסות חד פעמי קר).
לשים עם ידים רטובות, לטפוח ולקפל את הבצק במשך כ-7 דקות
לכסות את הבצק במגבת ולתת לבצק לנוח כ-30 דקות
לקרוץ עיגולים בגובה האגודל (כמו בסרטון) צריך לצאת כ 25-26 יחידות (שהמינימום זה 22 יחידות)
לכסות את העיגולים עם נייר אפיה
לשמן את הסיר ג’חנון ולהניח פרוסות לחם בתחתית הסיר לספיגת השמן
למלא קערית עם 15 כפות שמן זית
עם ידים משומנות לפתוח את הבצק ולגלגל.
להכניס לסיר אחד על השני כמו בסרטון
להכניס את הג’חנון מקמח כוסמין לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה ורבע

בתאבון

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

15

מנות פחמימה

44

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

במתכון כולו יש 44 מנות פחמימה ו15 מנות שומן לכן רצוי לחלק את המתכון הג’חנון מקמח כוסמין ל-22, כך שכל ג’חנון יהיה שווה ל-2 מנות פחמימה ו3/4 מנת שומן

כתבו לנו בתגובות למטה איך יצא לכן 

הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

הירשם

שכחתי סיסמה