זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4
3.2
(6)

מתכון טופו ברוטב מרוקאי טעים ומנחם

לטבעונים ולצמחונים ולמי שלא חובב דגים.
לא צריך לוותר על הרוטב המרוקאי המוכר והאהוב מהסיבות האלה.
מתכון טבעוני מותאם לשיטת ה-30.
מי אמר שאי אפשר להנות מכל העולמות?

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.2 / 5. כמות הצבעות 6

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4

מצרכים

700 גרם טופו/סייטן
3 גזרים
גמבה גדולה
2 קופסאות עגבניות ללא סוכר / 6 עגבניות בשלות
3 שיני שום פרוסים
פלפל חריף פרוס
כף שמן זית
פפריקה
מלח
פלפל

אופן ההכנה

שמים 2 קופסאות עגבניות בתוך סיר רחב מוסיפים כ-3 כוסות מים
קולפים את הגזרים ופורסים אותם גפרורים עבים ומכניסים לסיר
פורסים את הגמבה שורות ומכניסים לסיר
מוסיפים את שאר המרכיבים מבשלים כ- 10 דקות ומוסיפים את הטופו/סייטן.
מבשלים כ- 30-40 דקות על אש בינונית ומוסיפים מים במידת הצורך

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

4

כמה ניתן לאכול?

1 = מנת חלבון לארוחה

ניתן לטבען את מתכון הטופו ברוטב מרוקאי

  • מגרדים את הטופו/סייטן לקערה, מגרדים 2 גזרים בינוניים, מוסיפים שום, מלח, פפריקה, פלפל, 4 שיני שום, ו-2 ביצים ומערבבים. יוצרים מהתערובת קציצות ומניחים בזהירות ברוטב.
  • ניתן להשתמש בסייטן במקום בטופו
  • לשים לב לכמויות, על פי השיטה מנה יומית מותרת של טופו/סייטן היא 350 גרם
הירשמי
דווח על
guest
2 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
רעות

איך לטבען אם כתבתם לשים ביצים בקציצת טופו? לא הבנתי

אופיר סהר

צודקת, ניתן להחליף את הביצים בקמח תפוחי אדמה, קורנפלור או קמח חומוס מהולים במים וזה ייתן לך את האפקט של ההדבקה שנותנת הביצה

x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן