לחוח תימני שיטת ה-30

5
(1)

לחוח תימני – פלא במחבת

אין ספק שהמאכלים התימנים הם חולשה של המון אנשים. 
מג’חנון, למלאווח וגם הלחוח.

אז אפשר גם אחרת. השילוב של הטעם הנפלא והמרכיבים הבריאים פשוט מושלם.
בשיטת ה-30 תמיד אנחנו נחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין ולעולם לא נשתמש בסוכר מעובד.
כך נוצר לו לחוח תימני שמותאם לשיטת ה-30 ועכשיו אפשר לאכול ללא רגשות אשם.

לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

75 דקות

דרגת קושי

מנות

10

מצרכים

10 כפות קמח כוסמין
כף סילאן
חצי כפית מלח
2 וחצי כוסות מים פושרים
חצי כף שמרים
כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

לערבב בקערה את כל המרכיבים עד לבלילה חלקה ונקיה מגושים
לאחר העירבוב, לתת לבלילה לנוח כ-40 דקות

על מחבת קרה לצקת מהבלילה בגודל סביר (שישאר לכ-10 יחידות), להדליק על אש גבוהה ולכסות את הלחוח.

לחזור על הפועלה עם כל יחידה כאשר המחבת קרה(!)

 

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

10

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • במתכון לחוח תימני שיטת ה-30 יש 10 מנות פחמימה שניתן לצרוך עד השעה 16:30
  • כדאי לחלק את הבלילה ל10 כך שכל יחידה תיהיה שווה למנת פחמימה אחת.
בהכנה, תמיד לצקת את הבלילה על מחבת קרה בכדי שיהיו את הבועות של הלחוח התימני
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה