זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

10
0
(0)

קציצות פראסה מושלמות גם בימי חול

את קציצות פראסה הכרתי בערב ראש השנה כשעל שולחן החג הופעיו להם קציצות אולי לביבות בתוך מנג'טים מוזהבים ויפים
שולחן חגיגי ולראש השנה והטוויסט הזה שאימי הביאה לשולחן – כבש את ערב החג. זה כל כך טעים שהמשכתי לאכול מהן גם ללא קשר לברכות
ולהכין את קציצות הפראסה גם לאחר החג.

הן חינמיות לחלוטין בתוכנית ההרזיה שלי וניתן לשדרג אותן בכל דרך שרק רוצים!
גם אם להפוך אותך לטבעוניות לחלוטין או בכלל חלביות וללא בשר. על מחבת או בתנור.
פשוט מאכל נפלא שאפשר לשלב אותו בכל ארוחה.

בתאבון!

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

10

מצרכים

2/3 כרישה קצוצה
2 כוסות חד פעמי קוואקר מהיר הכנה
כוסברה קצוצה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
כף שטוחה פפריקה

אופן ההכנה

קציצות פראסה:
קוצצים את הכרישה גס ומאדים את הכרישה על המחבת תוך כדיי עירבוב,
לאחר ריכוך הכרישה מעבירים לבלנדר יחד עם שאר המרכיבים ויוצרים קציצות,
מניחים על גבי נייר אפיה מוברש בשמן זית או ספריי שמן ואופים כ10 דקות על 180 מעלות טורבו.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

2

מנות חלב

ביצים

2

לכמה לחלק?

10

כמה ניתן לאכול?

5 יח' = מנת פחמימה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן