זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12
0
(0)

צלי בקר עם ערמונים

מתכון בשרי אמיתי של צלי בקר עם ערמונים, טעמים מאוד ועם טוויסט נפלא של ערמונים טעימים וחמים שמלווים באושר ועושר את הצלי
את הליווי הזה הם עושים באהבה בטעמים חזקים וטעמים להפליא

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון של
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12

מצרכים

נתח פילה במשקל 1 ק"ג
2 שקיות ערמונים
בצל חתוך גס
כף שמן זית
פטריות חתוכות ל-4
כף סילאן
פלפל
מלח
פפריקה
כוס מים

אופן ההכנה

1.מנקים את הבשר משומן גלוי.
2.צורבים את הגוש פילה על מחבת משומן עם כף שמן זית מקררים ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ.
3.במחבת המשומן מצריבת הפילה מטגנים את הבצל מוסיפים את הסילאן ,התבלינים והכוס מים ומערבבים עד יצירת מרינדה.
4.מניחים בסיר את החתיכות פילה ומכסים עם מרינדת התבלינים)מוסיפים מים במידת הצורך
5.מבשלים על אש נמוכה כשעה עד ריכוך הבשר ומוסיפים את הערמונים והפטריות.
6.מבשלים כרבע שעה נוספת.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

4

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

12

כמה ניתן לאכול?

מן הערמונים ניתן לאכול רבע מהכמות על חשבון מנת פחמימה אחת
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן