זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12
0
(0)

פשטידת תרד בשיטת מירב סהר וללא גלוטן

אז מה זה בעצם אומר "בשיטת מירב סהר"?
מאכל שהינו מותאם לשיטת ההרזיה שפיתחתי (מוכרת גם בשם שיטת ה-30)

בשיטה אנו דוגלים בראש ובראשונה לירידה במשקל ובחשיבות מקבילה לאכילה באורח חיים בריא.
בצורת אכילה זו, אנו שמים את הדגשים על אכילה מגוונת של אבות המזון (פחמימות מלאות, חלבונים רזים, ושומנים מן הצומח)

מעבר לאכילה של אבות מזון מגוונים, אנו שמים את הדגש גם על הכמויות ושילובם בארוחות.

כך ניתן להנות מפשטידת תרד מופלאה, שבמקרה גם ללא גלוטן שהיא גם טעימה להפליא וגם בריאה.

שיהיה בתאבון! 

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12

מצרכים

4 ביצים
חצי חב' תרד חלוט
רבע חב' פטרוזיליה
כפית אבקת אפיה
4 כפות קמח שקדים

אופן ההכנה

מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים.
את הבלילה יוצקים לתבנית עגולה או ל2 תבניות אינגליש קייק ואופים למשך כ10 דקות על 180 מעלות טורבו.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

4

לכמה לחלק?

12

כמה ניתן לאכול?

3 חתיכות = מנת שומן ומנת ביצה אחת
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן