זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

20
2
(6)

עוגת תפוחים וקרם נפלא שמשאיר טעם של עוד

המתכון לעוגת תפוחים וקרם אומנם נראה מעט מורכב אבל למען האמת, נורא פשוט להכנה.
עוגת תפוחים וקרם שבאמת טעים וכיף לאכול לצד הקפה.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 2 / 5. כמות הצבעות 6

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

20

מצרכים

בסיס העוגה

2 כוסות חד פעמי קר קמח כוסמין מלא(10כפות קמח כוסמין)
2 כפות שמן
2 תפוחים חתוכים קוביות
1 תפוח מגורד
כף קינמון
4 כפות ממתיק
כף סילאן
כף אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
2 ביצים
3/4 כוס מים
*כף חומץ תפוחים/רגיל- לא חובה*

אגוזים מצופים

8 חצאי אגוזי מלך שבורים
כפית קינמון

קרם שיטת ה-30

1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר
1 גבינה לבנה (250 גר')

אופן ההכנה

בסיס העוגת תפוחים

מערבבים את כל המרכיבים של בסיס העוגה ויוצקים לתוך תבנית משומנת.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש על 200° למשך של כ-20 דקות ולבדוק עם קיסם שנאפה.

קרם שיטת ה-30

להכניס את כל הרכיבים בקערית ולהקציף דקה – דקה וחצי.

אגוזים מצופים

שוברים 8 חצאי אגוזי מלך בצורה גסה
שמים עם הגז כף ממתיק, כפית קינמון ואת אגוזי המלך השבורים. לערבב כל הזמן עד שהממתיק נמס לגמרי.

על בסיס העוגה יוצקים את קרם שיטת ה-30 ומעל מפזרים באהבה את אגוזי המלך ה"מסוכרים"

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

3

מנות פחמימה

10

מנות חלב

4

ביצים

2

לכמה לחלק?

20

כמה ניתן לאכול?

1 יח' = חצי מנת פחמימה (מנת פינוק)
הירשמי
דווח על
guest
2 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
יפית

מה סה טוסו וניל?

אופיר סהר

מדובר באינסטנט פודינג של חברת טוסו
זה אינסטנט פודינג ללא סוכר

x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן