זמן הכנה

45 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

כמות משפחתית
0
(0)

סלט חצילים בלימון ושום

הירק שחובה בכל מקרר הוא לא אחר מאשר – החציל! כמות סוגי הסלטים שניתן להכין עם חצי היא אין-סופית.
סלט חצילים בלימון ושום זו רק טעימה קטנטנה מהמגוון העצום שהירק הנפלא הזה יכול לייצר לנו.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

45 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

כמות משפחתית

מצרכים

2 חצילים
2 חלבון ביצה
3 שיני שום כתוש
ספרי שמן 
חצי לימון
פפריקה
כף שמן זית
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

1. פורסים את החציל זברה ולאחר מכן חותכים אותו לרוחב כ-2 ס"מ.
2. בקערה שמים את שאר המרכיבים ומערבבים.
3. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה מרוסס עם תרסיס שמן
4. טובלים את החציל בחלבון הביצה.
5. ומניחים את החציל על התבנית המרופדת.
6. אופים את החציל עד הזהבה כ15 דקות והופכים לצד השני.
7. קוצצים גס את החציל האפוי.
8. מוסיפים שום כתוש לפי הטעם
9. מיץ לימון מחצי לימון טרי.
10. פלפל מלח ופפריקה.
11. מוסיפים כף שמן זית 1 ומערבבים.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

כמות משפחתית

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה
את הסלט הזה אפשר בקלות לשדרג באופן משמעותי על ידי הוספה של גמבה קלויה בתנור ופלפל חריף
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן