זמן הכנה

10M דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

30
0
(0)

גלילת תמרים / רול תמרים

אז איך קוראים לתענוג לחך הזה? רול תמרים? גלילת תמרים?
או אולי בכלל נקניק תמרים?
האמת, זה לא משנה, העיקר שאת יודעת בדיוק מה זה וכמה שזה טעיםםם!

בעזרת 3 מרכיבים בלבד, ובזמן הכנה של 10 דקות יש לך פינוק מושלם שניתן לאכול ממנו המון והוא פשוט כייפי בטירוף!
גם השומשום שמתפצפץ בכל ביס.. ביננו, זה כיף שזה נתקע קצת בין השיניים
חצאי האגוזים הטעימים (שניתן גם לשדרג בפיסטוקים, קשיו ואפילו לעשות חצי-חצי)
ואין כמו טעם התמר הישראלי והטוב.

כל הדבר המושלם הזה יוצר לנו מקבץ של טעמים מאוד ייחודי בביס אחד שהולך נפלא לצד קפה או סתם ככה שבא לנו משהו טעים!

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

10M דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

30

מצרכים

שלושת מרכיבי הפלא להכנת רול תמרים / גלילת תמרים

12 תמרים מגולענים
8 חצאי אגוזי מלך
3 כפות שומשום קלוי

אופן ההכנה

כך נכין רול תמרים / גלילת תמרים בקלות:

נגלען את 12 התמרים שלנו ונשים את החצאים המגולענים בקערה.
נכניס למיקרוגל לכ-10 שניות.
נקצוץ לגודל קטן-בינוני את חצאי האגוזים לגלילת התמרים שלנו ונוסיף לקערה.
לקליית השומשום, נחמם מחבת, נוסיף עליה 3 כפות שומשום ועל אש גבוהה תוך כדי ערבוב קבוע עד להשחמה קלה.
את השומשום נוסיף לקערה שבה יש את התמרים והאגוזים הקצוצים.
נערבב הייטב עד לייצירת גוש גמיש לעבודה.

כאן אתן לך טיפ קטן:
להכנס רול תמרים מושלם, תפרסי ניילון ניצמד ועליך את גוש התמרים.
וכעת, כאשר יש לך רול תמרים / גלילת תמרים, נוריד את הניילון הניצמד ונחתוך בעזרת סכין משוננת.

את הפרוסות נחלק ל-30 ונאחסן במקרר או במקפיא.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2.5

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

30

כמה ניתן לאכול?

5 יחידות = פינוק ומנת פרי
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן