רולדת כוסמין וקרם

5
(1)

רולדת כוסמין במילוי קרם

מתכון נפלא שהביאה אלינו ליאת כהן המהממת!
רולדת כוסמין רכה וטעימה נורא שמשנה את חוקי המשחק לגמרי. היא טעימה בטרוף ואין סיכוי שתרגישי שזה דיאטטי ולא משמין בטרוף.
תדמייני את הביס עם כל הקרם הזה ואת אומרת לעצמך "וואלה, אני בדיאטה וזה מותר?!"

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

15

מצרכים

רולדת כוסמין:

5 ביצים
3 כפות ממתיק
שקית אבקת אפיה
אינסטנט פודינג ללא סוכר
3/4 כוס מים
5 כפות קמח כוסמין

לקצפת:

גביע גבינה לבנה 500 גרם
חצי כוס חלב סויה לייט
אינסטנט פודינג ללא סוכר

אופן ההכנה

אופן ההכנה רולדת כוסמין:

במיקסר לפי הסדר בהדרגה מוסיפים לקערה לפי הסדר של המצרכים
אחרי שהבלילה מוכנה משמנים את התבנית בספרי שמן
מניחים נייר אפיה ויוצקים את הבלילה מעל.
בחום של 200 מעלות למשך כ-5 דק' עד שמזהיב
מוצאים את נייר האפיה מהתבנית ואז הופכים את הכל כיחידה אחת במשטח
לאט לאט מוציאים את הנייר אפיה.

אופן ההכנה קציפה:

מקציפים את כלל המרכיבים של הקצפת

בניה:

למרוח על הבסיס המתגלגל (אפשר להוסיף איזה פרי שרוצים בדרך כלל מוסיפה תותים)
לגלגל מעל למרוח/לזלף את הקצפת שנשארה
לפזר מעט קקאו מעל

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

5

מנות מוצרי חלב

8

ביצים

5

לכמה לחלק?

15

כמה ניתן לאכול?

פרוסה = מנת פינוק + חצי פחמימה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה