קציצות בקר עם אפונה

0
(0)

סיר קציצות בקר עם אפונה וגזר מנחם

ארוחה מנחמת וטובה  של קציצות בקר עם אפונה וגזר לארוחת הצהריים או לארוחת שישי, לצד אורז או דווקא מעל האורז
זה תמיד טעים, מנחם ומחמם את הלב והבטן.

המנה היא רזה והיא מוגדת "חינמית" כחלק משיטת מירב סהר.
תמיד כיף שיש במקרר סיר מנחם של קציצות בקר עם אפונה

שיהיה בתאבון

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

65 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16

מצרכים

קציצות בקר:

חצי ק"ג בקר רזה ( כף, שייטל, אווזית, כתף)
1 גזר
1 קישוא
כפית שטוחה פלפל שחור 
כפית שטוחה מלח
חצי כף כמון
חצי כף פפריקה
מעט כורכום

תבשיל אפונה וגזר:

כף שמן זית
בצל גדול
שקית אפונה קפואה
שקית גזר גמדי קפוא
חצי כף פפריקה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל
מים לפי הצורך

אופן ההכנה

קציצות:

נגרד גזר אחד, קישוא אחד ונשים בקערה יחד עם הבשר שנבחר והתבלינים ונערבב הייטב. 
לתערובת של הקציצות ניתן מנוחה של 15 דקות שבהם נכין את התבשיל ולאחר מכן נעשה קציצות ונוסיף לסיר הרוטב

התבשיל:

קוצצים מטגנים את הבצל עם כף שמן זית אחת (למדוד! לא לסובב בקבוק) בסיר רחב על אש גבוהה.
לאחר הזהבה קלה, נוסיף את האפונה והגזר הקפואים ונערבב את הסיר.
נוסיף את התבלינים ונתחיל עם כוס מים אחת ונוסיף לפי הצורך.

לאחר בישול קצרצר, נוסיף את הקציצות שלנו לסיר (נעשה קציצות קטנות ויפות)

נעביר לאש נמוכה להמשך בישול של כ-30 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

16

כמה ניתן לאכול?

חלבון רזה מן החי ללא הגבלה במסגרת הארוחה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה