קישוא ובצל ממולאים

5
(1)

קישוא ובצל ממולאים

מאוד מנחם וטעים, קישוא ובצל ממולאים בבשר וירקות. תבשיל מאוד מאוד בריא, טעים ומשביע.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

קישואים
בצל גדול
מצרכים לתערובת הבשר:
בקר רזה טחון (כף,שייטל,אווזית,כתף)
כוסברה קצוצה
פיטרוזיליה קצוצה
גזר מגורד
פלפל
מלח
פפריקה
מרכיבי התבשיל:
שאריות תוכן הקישואים
בצל קצוץ גס
פטריות חתוכות
כף שמן זית
קופסאת רסק ללא סוכר
כוס חד פעמי מים

אופן ההכנה

1. קודם כול מבשלים את הרוטב, מטגנים עם כף שמן זית את הבצל בסיר רחב עד הזהבה.
2. מוסיפים את כול מרכיבי התבשיל ומבשלים עד ביעבוע.
אופן הכנת תערובת הבשר:
1. מערבבים את כול מרכיבי תערובת הבשר.
2. מוציאים את תוכן הקישוא בעדינות(ניתן להשתמש בכפית קטנה).
3. עושים חריץ לאורך הבצל עד האמצע חשוב! ומכניסים את הבצל למיקרו לדקה וחצי.
4. נותנים לבצל להתקרר ומקלפים את הבצל בעדינות.
5. ממלאים את הבצל והקישואים בתערובת הבשר.
6. מניחים בסיר התבשיל ומבשלים כ-30 דקות.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה