עוגת תפוחים וקרם שיטת ה-30

0
(0)

עוגת תפוחים וקרם נפלא שמשאיר טעם של עוד.

המתכון אומנם נראה מעט מורכב אבל למען האמת, נורא פשוט להכנה.
עוגת תפוחים וקרם שבאמת טעים וכיף לאכול לצד הקפה.

למתכוני פינוקים נוספים
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

מנות

20

מצרכים

בסיס העוגה

2 כוסות חד פעמי קר קמח כוסמין מלא(10כפות קמח כוסמין)
2 כפות שמן
2 תפוחים חתוכים קוביות
1 תפוח מגורד
כף קינמון
4 כפות סוויטאנגו
כף סילאן
כף אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
2 ביצים
3/4 כוס מים
*כף חומץ תפוחים/רגיל- לא חובה*

אגוזים מצופים

8 חצאי אגוזי מלך שבורים
כפית קינמון

קרם שיטת ה-30

1/2 כוס חלב
1 טוסו וניל
1 גבינה לבנה

אופן ההכנה

בסיס העוגת תפוחים

מערבבים את כל המרכיבים של בסיס העוגה ויוצקים לתוך תבנית משומנת.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש על 200° למשך של כ-20 דקות ולבדוק עם קיסם שנאפה.

קרם שיטת ה-30

להכניס את כל הרכיבים בקערית ולהקציף דקה – דקה וחצי.

אגוזים מצופים

שוברים 8 חצאי אגוזי מלך בצורה גסה
שמים עם הגז כף סוויטאנגו, כפית קינמון ואת אגוזי המלך השבורים. לערבב כל הזמן עד שהסוויטאנגו נמס לגמרי.

על בסיס העוגה יוצקים את קרם שיטת ה-30 ומעל מפזרים באהבה את אגוזי המלך ה”מסוכרים”

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

3

מנות פחמימה

10

מנות מוצרי חלב

4

ביצים

2

טיפים, ווריאציות וכמויות

בעוגת תפוחים וקרם שיטת ה-30 יש 10 מנות פחמימה ולכן מומלץ לחלק את העוגה במספר שמתחלק ב-5

  • בחלוקה ל-5, בכל חתיכה יהיו 2 מנות פחמימה, 2/3 מנת שומן ו3/4 מנת מוצרי חלב
  • בחלוקה ל-10 בכל חתיכה יהיה מנת פחמימה אחת, 1/3 שומן ו1/4 מנת מוצרי חלב
  • בחלוקה ל-15 יהיה 2/3 מנת פחמימה, 1/4 מנת שומן.
  • בחלוקה ל-20 בכל חתיכה יהיה חצי מנת פחמימה.
הירשמי
דווח על
guest
2 תגובות
הכי ישן
הכי חדש המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
יפית

מה סה טוסו וניל?

אופיר סהר

מדובר באינסטנט פודינג של חברת טוסו
זה אינסטנט פודינג ללא סוכר

x

הירשם

שכחתי סיסמה