עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב ופקאן

( 4 מתוך 5 )
טוען
עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב ופקאן שיטת ה-30
  • כמות1
  • מנות12
  • זמן הכנה15 דקות
  • זמן בישול1:15 שעות
  • סה"כ זמן1:30 שעות
הדפס מתכון

עוגת גבינה אפויה מותאמת לשיטת מירב סהר – למה לוותר שאפשר לאכול ולרזות.

עוגת גבינה מדהימה עם ציפוי מטורף, ללא סוכר בכלל ורק עם 3 מנות שומן,

אז בפעם הבאה שבא לכן להתפנק ולפתוח את הבוקר עם קפה ועוגה טעימה, או לאחר יום מתיש בעבודה ועם הילדים,

אל תחשבו פעמיים.

עוד מתכון מותאם לשיטת ה-30 שיעזור לכן לא ליפול למתוקים ולמשמינים.

הקרדיט למתכון לאיריס אסויאד מקבוצת הפייסבוק מירב סהר שיטת ה-30

מצרכים

  • עוגה
  • ציפוי ריבת חלב
  • פקאנים טבעיים מסוכרים
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
3
מנות פחמימה
0
ביצים
6
מנות מוצרי חלב
12
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • עוגה

    1. להפריד חלבון וחלמון ל-2 קערות

  • 2. להקציף את החלבונים עם הסוויטאנגו עד לקצף יציב

  • 3. בקערת החלמונים, להוסיף את האינסטנט פודינג, גבינה, גרידת לימון, גיל וקורנפלור ולערבב

  • 4. לערבב את התערובות בצורת קיפול לפחות ב-3 שלבים

  • 5. לקחת נייר אפיה ולגזור לרוחב למרוח שמן מסביב לתבנית ולשים את הנייר אפיה מהצד הפנימי עד כיסוי כול הדפנות

  • 6. לצקת לתבנית את הבלילה ולהכניס לתנור.

  • 7. 10-15 דקות ראשונות על 200° אח"כ להנמיך ל-160° למשך שעה.

  • 8. בסיום האפייה להשאיר בתנור.

  • ציפוי ריבת חלב

    מערבבים את כול החומרים ביחד ומכניסים למיקרו כ20 שניות יוצקים את הריבת חלב לאחר שהעוגה התקררה בתנור.

  • פקאנים טבעיים מסוכרים:

    מחממים על הגז מחבת, שמים את כול המרכיבים ומערבבים עד המסת כול הסוכר. מניחים את הפקאנים על העוגה לאחר הנחת ציפוי הריבת חלב.

טיפים ווריאציות

  • לא לפתוח את התנור בשום שלב

  • ציפוי הקרמל והפקאנים מכיל 3 מנות שומן, בלעדיו המתכון מכיל רק 12 מנות מוצרי חלב (תצרוכת יומית מותרת של מנות מוצרי חלב היא 4)

  • רצוי לחלק את העוגה ל-12, כך אנחנו יודעים שכל חתיכה היא מנת מוצרי חלב ושליש מנת שומן

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר