עוגת ביסקוויטים

0
(0)

עוגת ביסקוויטים

פשוטה מאוד להכנה, העוגה האייקונית שמבשרת את בואו של האביב, הקיץ, החורף והסתיו (תכלס, זו עוגה לכל השנה)
עוגת ביסקוויטים גבינתית, טעימה ומתוקה. משתלבת מושלם לצד הקפה 
תודה לליאת כאן המהממת על מתכון מוש!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12

מצרכים

בסיס:

2 כפות שמן קוקוס מומס
2 כפות מייפל
6 כפות קמח שקדים
5 כפות קמח אורז
4 כפות קוואקר דק

קצפת:

גבינה לבנה 500 גרם
אינסטנט פודינג
חצי כוס חלב סויה

גאנש שוקולד:

כף חמאת אגוזי לוז
כף קקאו
כף סילאן
3-4 כפות מים רותחים

אופן ההכנה

אופן ההכנה בסיס:
לערבב טוב טוב את כלל המרכיבים
מפזרים מעל תבנית מרוססת בספרי שמן
מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 7-8 דק'
שהפירורים משחימים מכניסים את הבסיס למקרר להתקררות.

אופן הכנת הקציפה:
שמים את כלל המרכיבים בקערה ומקציפים.
מורחים מעל הפירורים את הקציפה

אופן הכנת הגנש:

מערבבים הייטב את המרכיבים ושופכים מעל את הגנש

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

6

מנות פחמימה

5

מנות מוצרי חלב

8

ביצים

0

לכמה לחלק?

12

כמה ניתן לאכול?

1 יח' = למנת פינוק + חצי מנת פחמימה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה