מגולגלות תמרים

0
(0)

מגולגלות תמרים

רולדת מגולגלות תמרים היא ללא ספק פינוק מושלם. ניתן לאכול מהן 3 יחידות כחלק מהשיטה וללא חשש.
המתכון ללא גלוטן וללא סוכר ובנוסף גם פרווה. את המתכון הנפלא הזה הביאה לנו לילך טייב מקהילת הפייסבוק

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

כל רולדה 18 יח'

מצרכים

בסיס:

12 כפות קמח שקדים
2 כפות ממתיק
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל/רום
ביצה 1

תערובת תמרים:

12 יחידות תמרים קטנים
2 חצאי אגוזי מלך גרוסים

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים ביחד עד יצירת בצק אחיד ונוח לעבודה
מחלקים את הבצק ל-2
שמים חתיכה על גבי נייר אפיה ומכסים עם נייר אפיה נוסף
לאחר מכן מרדדים לצד אחד בלבד לארוך (צורת אליפסה / מלבן)

תערובת תמרים:

מחממים במיקרו בפולסים ומועכים בעזרת מזלג.
מוסיפים את אגוזי המלך לתערובת וממשיכים לערבב.

שמים תערובת תמרים באמצע הבצק לרוחב
סוגרים את צידי הבצק ומגלגלים ביחד עם הנייר אפיה
אופים 180 מעלות טורבו כ10 דקות.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

6

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

לכמה לחלק?

כל רולדה 18 יח'

כמה ניתן לאכול?

3 יח' = מנת פינוק

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה