בורקיטס מקמח שקדים – שיטת ה-30

4
(31)

בורקיטס מקמח שקדים פריכים וטעימים

ללא גלוטן, ללא סוכר ובעיקר, טעים מאוד.
כמתאבן, נשנוש בין ארוחות או כמנה ראשונה.
למה לוותר כשיש תחליף?
להכנה בתנור או בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן).

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 31

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

מנות

5

מצרכים

10 כפות קמח שקדים

ביצה 1

כף גבינה

כפית אבקת אפיה

כפית פפריקה

כמון לפי הטעם

מלח

אופן ההכנה

לערבב את היבשים ולהוסיף את הביצה, ואת הגבינה הלבנה

ללוש עד בצק אחיד

לחלק את הבצק לכדורים

עם ידיים רטובות, לעשות חור להכניס לתוכו חתיכת גבינה צהובה עם זית

בסיר טיגון ללא שמן:

כ-3-4 דקות על 180 מעלות

בתנור

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-10 דקות

 

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

5

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

2.5

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • לחלק את הבצק למספר שמתחלק ב-5, כך נוכל לדעת כמה יחידיות שוות למנת שומן
  • תוספות אפשריות לבורקיטס:
    • זיתים
    • פטריות
    • תירס
    • טונה 
הירשמי
דווח על
guest
2 תגובות
הכי ישן
הכי חדש המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
נימי

היי
אני צליאקית 5 שנים.
היו לי קשיים עם המשקל.
ורק עכשיו אני מעט מאוזנת.
לא יכולה לוותר על לחמים. בוקר וערב.
אשמח לקבל מתכונים קלים.
תודה רבה. ?

אופיר סהר

היי נימי,
תיכנסי לדף הבית (takecontrol.co.il) ותחפשי ללא גלוטן,
כל המתכונים ללא גלוטן יעלו לך, משם תבחרי את הלחמים שמתאימים לך מבחינת הטעם ומבחינת קלות ההכנה.

x

הירשם

שכחתי סיסמה