זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

6
0
(0)

פטריות ממולאות בגבינות

כשבא לך להשקיע בעצמך באמת, את מכינה פטריות ממולאות בגבינות. כן, זה לוקח בערך 30-40 דקות הכנה אבל זה שווה כל דקה.
הייתרון במתכון – טעים בטרוף.
החסרון במתכון – נגמר ממש מהר

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

6

מצרכים

פטריות פורטובלו גדולות ללא גבעול
דלורית מגורדת
2 פרוסה צהובה 28% 
1 ביצה
פלפל
מלח
פפריקה
חצי בצל קצוץ

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את כול מרכיבי המלית.
2. שוטפים את הפטריות ומנקים את הבפנים כולל הגבעול.
3. שמים בכול פטריה מהמלית עד יצירת קציצה.
4. מרפדים תבנית עם נייר אפיה.
5. מפזרים גבינה צהובה מגורדת מפרוסה 1 על הפטריות
6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-20-15 דקות.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

6

כמה ניתן לאכול?

3 יחידות = מנה
בשיטת מירב סהר ניתן לאכול עד פרוסת גבינה אחת ליום. 
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן