זמן הכנה

65 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4
0
(0)

תפוחי אדמה עם רוזמרין

תפוחי אדמה עם רוזמרין היא מנת צד נפלאה שמשתלבת מעולה גם עם עוף וגם בקר ואפילו עם מנה צמחונית וטבעונית לחלוטין.
הטעמים המאוד מיוחדים של הרוזמרין, הניחוח המושלם שמתמלא בבית הם ללא ספק בושם לחך.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

65 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4

מצרכים

4 תפוחי אדמה חתוכים
כף שמן זית
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
רוזמרין לפי הטעם
מלח
פלפל

אופן ההכנה

1.מקלפים את התפוחי האדמה וחותכים לחתיכות בינוניות ושמים בקערה.
2.מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים טוב.
3.משרים את התפוחי האדמה כשעה להטמעת כל הטעמים.
4.מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מכסים בנייר אפיה ומעליו בנייר כסף.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש על המעלות הכי גבוהות כ-45 דקות.
6.לאחר מכן מוציאים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד 10 דקות לצריבה.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

4

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

4

כמה ניתן לאכול?

רבע מהכמות שווה למנת פחמימה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן