1. מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות.
2. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
3. מפרידים ביצים, מוסיפים חצי מכמות הממתיק לחלמונים ומקציפים יחד עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה יותר.
4. מערבבים פנימה את קמח השקדים, הפודינג, אבקת האפיה ותמצית הווניל.
5. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הממתיק הנותר עד שמתקבל קצף יציב.
6. מאחדים בין שני המקצפות של החלמונים והחלבונים ומערבבים אותם יחד בעדינות בצורת מעטפת עד אשר מתקבלת תערובת אחידה.
7. שופכים את התערובת לתבנית האפייה ואופים במשך 20-25 דקות, עד שהעוגה יציבה וקפיצית.
8. משאירים את העוגה בתבנית ל-10 דקות להתקרר. לאחר 10 דקות יש לכסות את העוגה בנייר אפייה ובמגבת.
9. מכניסים את העוגה למקרר לקירור של שעתיים לפחות.
1. בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים גבינה, שמנת חמוצה ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
2. מכניסים למקרר עד להרכבת הרולדה. מוציאים את העוגה מהמקרר. מניחים על משטח עבודה נייר אפייה ומסננים מעליו אבקת ממתיק.
3. מסירים מעל העוגה את המגבת ונייר האפייה שמעליה והופכים אותה על נייר האפייה שבמשטח העבודה, מסירים בזהירות את נייר האפייה שדבוק אליה מזמן האפייה.
4. מורחים 2/3 מהקרם מעל כל העוגה ובזהירות מתחילים לגלגל אותה לצורת רולדה, ניתן להיעזר בנייר אפייה שמתחתיה.
5. את ה-1/3 הנותר מהקרם מורחים על כל הרולדה מבחוץ.
1. לקישוט: שמים בסיר קטן ממתיק, סילאן/מייפל, כף קרם קוקוס ומבשלים על הגז.
2. מערבבים תוך כדי, מוסיפים את פרוסות השקדים ומערבבים היטב.
3. מניחים מעל כל הרולדה ונותנים גם לסירופ שנוצר לנזול בצדדים של הרולדה.
4. חותכים לפרוסות מגישים ונהנים:)