זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

5
(1)

קציצות דגים בסגנון מרוקאי

סיר קציצות דגים תמיד מזכיר לי את ימי החורף הקרים והגשומים
חלונות הבית סגורים, הסיר מבעבע על הגז וריחות משגעים ממלאים את הבית.

זה בשבילי סיר קציצות דגים מנחם שממלא את הבית באהבה.

הילדים יושבים לצד שולחן האוכל, הצלחות ממתינות לידן והם מחכים בקוצר רוח למנה שלהם.
ואז זה קורה, הסיר מגיע ומונח לו על גבי שעם בצורה עגולה על השולחן
המכסה נפתח וגל של אדים יוצא מהסיר כשכולם מסתכלים עליו.
המצקת נכנסת פנימה לאט לאט ובעדינות שמא תפגע אחת הקציצות ואוספת לה 2-3 קציצות עם רוטב.
הקציצות מונחות ברוך בתוך הצלחת ולצד פרוסת לחם מלא ועסיסי שהולך להיטבל ברוטב האדום של הקציצות.

זאת החוויה שלי מקציצות דגים ברוטב אדום.
אפשר ואפילו רצוי להוסיף פלפל חריף אם הילדים אוהבים או אם הילדים לא מתכוונים לאכול

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

קציצות דגים:

3 חתיכות דג סלמון / דג אחר
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
3 שיני שום
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה
1 ביצה

רוטב:

פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
5 שיני שום קצוצות / פרוסות
2 כפות שמן זית
כוס מים
כפית כמון
צרור כוסברה קצוצה
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום

אופן ההכנה

אופן הכנת קציצות דגים:

מכניסים את המרכיבים למעט הביצה למעבד מזון וטוחנים ובסיום מעבירים לקערה
מוסיפים את הביצה ולשים הייטב את התערובת ויוצרים קציצות עגולות בגודל בינוני-קטן

אופן הכנת הרוטב:

חותכים את המרכיבים ומטגנים בסיר רחב עם 2 כפות שמן זית
מוסיפים את המים ולאחר מכן את קציצות הדגים כאשר הסיר רותח.
מבשלים למשך 20 דקות. 

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן