זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16
0
(0)

קציצות בקר בתחתיות ארטישוק עם פולים

תבשיל מאוד מנחם וטעים של קציצות בקר בתחתיות ארטישוק עם פולים.
מנה מאוד טעימה עם הגשה יפהיפה מלאה בנוכחות בצלחת.
מתכון שעליו גדלתי בבית אמא. הונח על השולחן בימי שישי וערבי חג למקסימום שאו!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16

מצרכים

מצרכים לקציצות:
תחתיות ארטישוק
250 גרם בקר טחון רזה (כף,שייטל,כתף,אווזית)
בצל קצוץ
גזר מגורד
קישוא מגורד
מלח
פלפל
חצי כפית כמון
פפריקה
מצרכים לתבשיל:
פולים קפואים סנפרוסט
בצל פרוס
מים לפי הצורך
פפריקה
פלפל
מלח
כף חוואיג' מרק
1 כף שמן זית

אופן ההכנה

1.מטגנים בסיר רחב עם כף שמן זית את הבצל עד הזהבה.
2.מוסיפים את הפולים והתבלינים.
3.מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים עד ביעבוע.
4.מערבבים את מצרכי הקציצות ויוצרים כדורים.
5.את הכדורים מניחים על תחתיות הארטישוק עד הטמעה ומכניסים לתבשיל.
6.ממשיכים לבשל כ-25 דקות על אש בינונית.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

10

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

16

כמה ניתן לאכול?

4 כפות פולים = מנת פחמימה | קציצות ללא הגבלה במסגרת הארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן