זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8
0
(0)

קיש בטטה פרווה

הקישים תמיד מוסיפים איזה ניחוח מעניין לשולחן, גם בצורתם וגם בשילוב המרקמים המאוד מעניין שבין קראנצ'י מעט אך קצת פריך
לבין המרקם הנפלא של מילוי הקיש בטטה פרווה. אם את מחפשת מתכון שהוא לא פחות ממושלם, אבל את גם רוצה שהוא יהיה פרווה, זה המתכון בשבילך!
יש גם את המתכון הזה בגרסתו החלבית שניתן למצוא כאן מתכון קיש בטטה חלבי 

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8

מצרכים

בסיס:

1/4 בטטה מגורדת
8 כפות קמח שקדים
כפית אבקת אפיה
1 ביצה L
מלח
פלפל

מלית:
2 ביצים
3/4 בטטה מגורדת
מלח
פלפל
כפית פפריקה
כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

1. בקערה מערבבים את כול מרכיבי הבסיס עד עיסה אחידה.
2. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ועם ידיים רטובות משטחים את הבסיס עד יצירת קערה.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-20 דקות.
4. מערבבים בקערה את מרכיבי המלית ושופכים על הבסיס האפוי.
5. מכניסים לתנור לעוד 25-30 דקות.
*במתכון זה יש 4 מנות שומן ומנת פחמימה 1

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

4

מנות פחמימה

1

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

8

כמה ניתן לאכול?

יחידה שווה לחצי מנת שומן
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן