זמן הכנה

35 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

לחתוך ל-6
5
(1)

פשטידת גבינות מושלמת באדיבותה של מיטל אביב

מיטל אביב היקרה שיתפה אותנו בקבוצת הפייסבוק – הקהילה הגדולה את המתכון הנפלא הזה

מתכון מאוזן הייטב ונורא טעים של פשטידת גבינות עשירה עם כל מה שאנחנו באמת רוצות בתוך הפשטידה שלנו.
הפטריות והברוקולי נותנות טוויסט נפלא של טעמים נוספים ומעשירה את הפשטידה בכמה רמות.

כיף גדול והמון תודה למיטל על השיתוף

פשטידה נוספת שכדאי לראות – לחצי כאן

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

35 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

לחתוך ל-6

מצרכים

ביצה
קורט מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
כפית קמח שקדים
חצי כפית אבקת אפיה
4 כפות גבינה לבנה 5%
2 כפות גבינה בולגרית 5% מגורדת
חצי פרוסת גבינה צהובה 28%
בצל קצוץ
חופן פטריות חתוכות
מעט פרחי ברוקולי

אופן ההכנה

טורפים את הביצה בקערה ומוסיף קורט מלח, מעט פלפל שחור ואגוז מוסקט.
מוסיפים לקערה כפית קמח שקדים, חצי כפית אבקת אפיה.
וכעת נוסיף את כל הגבינות כאשר גם הגבינה הצהובה קצוצה
נערבב הייטב ונשפוך לתבנית בגודל בינוני-קטן
נקח בצל קצוץ, חופן פטריות וכמה פרחי ברוקולי ונקפיץ קלות במחבת / ווק עם מעט ספרי שמן
נטביע את הירקות בתוך הבלילה ונאפה את פשטידת הגבינות על 180 מעלות למשך 25 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

6

ביצים

1

לכמה לחלק?

לחתוך ל-6

כמה ניתן לאכול?

כל חתיכה שווה למנת גבינה אחת מתוך 4 יומיות
ניתן לשדרג את המתכון של פשטידת גבינות בהחלפה של הגבינה לבנה לגבינת סמפוניה בטעמים
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן