זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16
5
(1)

פררו רושה ללא סוכר

טוב, וואוו. פררו רושה ללא סוכר ועם טעמים פשוט מפחידים!! אם עדיין לא טעמת את זה, תעצרי הכל!
תתארגני על המרכיבים כמה שיותר מהר וגשי לעבודה. זה לא הכי פשוט להכנה אבל זה שווה כל שניה! זה טעים בטרוף ולעולם לא תרגישי שמדובר בפררו רושה ללא סוכר דיאטטי.
מבטיחה לך.
מחכה לראות תמונות בפייסבוק

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16

מצרכים

1 כף חמאת אגוזי לוז
כפית קקאו
כף ממתיק
20 יחידות אגוזי לוז טריים
2 שורות שוקולד חלב לל"ס
2 כפות מים

אופן ההכנה

1. מניחים את אגוזי הלוז על גבי מחבת חמה/אייר פריי לקלייה קצרה 2-3 דקות.
2. ניקח 16 יחידות ונרסק אותם בעזרת פטיש שניצלים ומניחים בצד.

3. לוקחים קערית קטנה, שמים את המים ואת הממתיק ומחממים במיקרו למשך 30 שניות (זהירות זה חם)
4. לאחר מכן מוסיפים לקערית את הקקאו ואת החמאת אגוזי לוז (ללא השמן) ומערבבים עד יצירת שוקולד נוטלה.

5. מכניסים את השוקולד נוטלה לשקית זילוף ויוצרים 16 עיגולים (קציפות).
6. את ה4 אגוזי לוז שנותרו חותכים לחתיכות גדולות ובכל קציפה שמים חתיכה 1-2 לפי הכמות שנוצרה
7. מעגלים את הקציפה לכדור ומגלגלים על גבי האגוזי לוז המרוסקים.
8. לאחר מכן ממיסים את השוקולד לל"ס בבן מארי
9. שמים את הכדור בתוך השוקולד ומגלגלים שוב על גבי האגוזי לוז המרוסקים
10. מניחים על גבי נייר אפיה ומאחסנים במקרר או בפריזר.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

5

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

16

כמה ניתן לאכול?

יחידה שווה למנת פינוק (חצי מנת שומן)
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן