זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

3.9
(29)

פסטרמה חזה עוף ביתית

ללא חומרים משמרים, ללא סוכר ודלת שומן.
פסטרמה כמו שפסטרמה צריכה להיות והכי חשוב, את התיבול אתן בוחרות.

בלחמניית כוסמין ביתית, כתוספת לסלט ירוק או בכריך לעבודה.
לארוחה מושלמת וחינמית בצ'יק.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.9 / 5. כמות הצבעות 29

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

2 חזה עוף גדולים (פרפר אחד) נקיים משומן
כף חרדל ללא סוכר
כף סילאן
מלח
פלפל שחור
כף פפריקה
שן שום כתוש

אופן ההכנה

משסעים פסים על גבי החזה עוף כ-2 ס"מ עומק
מערבבים את מרכיבי המרינדה
מעסים את חזה העוף במרינדה, מכניסים לקופסא אטומה או שקית לסגירה חוזרת ללילה

בסיר טיגון ללא שמן

מכניסים לסיר טיגון ללא שמן על 180° כ 15-20 דקות

בתנור

מניחים בתבנית, מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה

 

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה
  • המתכון הוא חינמי לחלוטין וניתן לאכול ללא הגבלה במסגרת הארוחה
  • ניתן לפזר צ'ילי יבש וכתוש גס מעל, לפני שמכניסים לנוטרי פריי/תנור
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן