זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

2
3.5
(42)

פוטטו קראנצ'י וטעים

תוספת מושלמת לכל ארוחה רק ללא טיגון וללא פירורי לחם לבן.
עם המבורגר, שניצל או סתם כנשנוש,

פוטטו שיטת ה-30, התוספת המושלמת לארוחה.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.5 / 5. כמות הצבעות 42

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

2

מצרכים

פוטטו

2 תפוחי אדמה
4 כפות פירורי לחם מקמח מלא או כוסמין מלא (100%)

בלילה

ביצה
פפריקה
פלפל
מלח

אופן ההכנה

מערבבים את מרכיבי הבלילה
טוחנים את פירורי הלחם במטחנת תבלינים (לא חובה)
קלפים ופורסים את תפוחי אדמה לחתיכות בגודל המתאים 
מניחים בבלילה ומלפפים בפירורי לחם

בסיר טיגון ללא שמן

מרססים מעט שמן ומכניסים סיר טיגון ללא שמן כ-20 דקות על 160°

בתנור

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-30 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

4

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

2

כמה ניתן לאכול?

4
  • רצוי להרתיח את תפוחי האדמה הרתחה ראשונית כדי לקצר בזמן האפייה
  • כל המתכון מכיל 4 מנות פחמימה (2 של התפוחי אדמה ו-2 של פירורי הלחם), רבע מהכמות על חשבון מנת פחמימה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן