זמן הכנה

35 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

1
0
(0)

כרובית אפויה בתנור

כרובית אפויה בתנור או באייר פראייר מושלמת שמוסיפה לכל ארוחה.
ניתן למזוג מעל לרבע הכרובית בצלחת עוד כף טחינה לשלמות המנה!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

35 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

1

מצרכים

1 כרובית גדולה טריה
1 כף שמן זית
3 שיני שום כתוש
פלפל שחור
מלח
כפית פפריקה

אופן ההכנה

1.שוטפים את הכרובית ומרתיחים את הכרובית עם מכסה
סגור כ-10 דקות.
2.מערבבים את שאר המרכיבים בקערית קטנה ומוסיפים
מעט מים.
3.מורחים את הכרובית עם מברשת בבלילה ומכניסים
לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו כ-20-15 דקות
עד השחמה.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

1

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן