זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8
4
(68)

הג'חנון מדפי אורז של מירב סהר

עוד מתכון מסדרת הדפי אורז של מירב סהר.
אז אם אתן מחובבות הג'חנון וקשה לכן להתמיד בדיאטה בגלל זה,
אז עכשיו לא צריך לוותר.
טעים, מזין, בריא ובלי הקלוריות המיותרות, המרגרינה והקמח הלבן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 68

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8

מצרכים

16 דפי אורז גדולים

2 כוסות מים בחד פעמי קר

כף סילאן

ביצה

מלח

פפריקה

אופן ההכנה

לערבב את כל המרכיבים (למעט דפי האורז) ולחלק את הבלילה ל-2 קערות (מטעמי חיסכון בזמן)

להשרות 2 דפי אורז בכל קערה לחצי דקה

להניח את דפי האורז עם חפיפה של 5 ס"מ אחד מהשני ולגלגל לצורה של ג'חנון

להבריש שמן זית לגלגל ולשים על תבנית עם נייר אפיה להכניס לתנור על חום של עד 250° כ-10 -15 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

8

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

8

כמה ניתן לאכול?

1 יח' = מנת פחמימה אחת
  • כל 2 דפי אורז גדולים שווים למנת פחמימה
  • כל 4 דפים קטנים שווים למנת פחמימה
  • במידה ומשתמשים בדפים הגדולים כל ג'חנון מדפי אורז שווה ל-2 מנות פחמימה (כמות הפחמימה היומית המותרת)
  • במידה ומשתמשים בדפים הקטנים כל יחידה שווה למנת פחמימה
  • רצוי לאכול עם עגבניות מרוסקות, חריף (למי שאוהבת) וביצה קשה
הירשמי
דווח על
guest
2 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
Valerie

לא הבנתי כלום מההסבר. את מתכוונת לחלק כל דף של אורז לשתיים וכמות לג׳חנון אחד הוא 4 חצאים של דפיי אורז? מה עושים עם הסילן. ההסבר ממש ממש לא מובן. אשמח אם היית עושה סרטון . תודה.

אופיר סהר

כל ג'חנון מורכב מארבעה דפים, בשביל לחסוך בזמן שמים בשתי קערות.
לוקחים 2 דפים ומניחים אותם על נייר אפיה, מניחים את שתי הדפים הנוספים ומניחים אותם 3-4 ס"מ לפני הסוף של הדפים הראשונים ומתחילים לגלגל לצורה של ג'חנון

x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן