זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

5
(1)

אורז עם פירות יבשים

בעיקר בחגים, אנחנו זוכים לראות על שולחן החג קערה יפה וחגיגית במיוחד של אורז עם פירות יבשים, צבעונית והאדים ממלאים את האוויר.
אורז טעים כל כך שמשתלב נפלא לצד אין סוף מאכלים. אין חגיגי יותר מזה. 

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

2 כוסות אורז לבן בסמטי
כף שמן זית
10 יחידות משמשים
כף סילאן
2 כפות שקדים פרוסים
4 אגוזי מלך קצוצים
כף ריבת תפוזים / תפוחים / אפרסקים
פלפל
מלח
כפית קינמון

אופן ההכנה

1. מחממים סיר עם כף שמן זית ומוסיפים את באורז מטגנים על אש בינונית תוך כדי עירבוב כדקה.
2. מוסיפים מלח ו3 כוסות מים מנמיכים את הלהבה ומכסים כ10-15 דקות בישול.

אופן הכנת תערובת הפירות:
1. מחממים מחבת עם כוס מים חמים.
2. חוצאים את השזיפים לחצי ומוסיפים למחבת.
3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד צימצו הנוזלים.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2.5

מנות פחמימה

10

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

4 כפות = מנת פחמימה
במתכון חשוב להתייחס גם אל מנות הפרי. 2 משמשים יהיו שווים למנת פרי אחת.
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן