שניצל שיטת ה-30

3.7
(13)

שניצל ללא טיגון

שניצל – מילה נרדפת ללא בריא, בהחלט יכול להיות גם בריא וגם טעים!

ללא פירורי לחם מקמח לבן וללא טיגון, לאכול בלי לחשוש מכמה זה משמין.

ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.
שמירה על הערכים התזונתיים בלי הנזק שבטיגון ועם פירורי לחם מקמח מלא – להנות מכל העולמות

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.7 / 5. כמות הצבעות 13

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

מנות

1

מצרכים

שניצל

חזה עוף פרוס בעובי הרצוי
2 כפות פירורי לחם מקמח מלא  (100%)

בלילה

ביצה
כפית פפריקה
מלח
צ’ילי מתוק ללא סוכר או חרדל גרגרים (לא חובה)

אופן ההכנה

מנקים את החזה עוף משאריות השומן ופורסים לנתחים בעובי הרצוי

מערבבים את מרכיבי הבלילה ושמים את הנתחים הפרוסים ומערבבים כדי שיקבלו את הטעמים

מלפפים בפירורי לחם

בסיר טיגון ללא שמן

מרססים מעט עם תרסיס שמן על גבי הנתחים ומניחים בנוטריפריי כ-3-4 דקות על 180°

בתנור

מכסים עם נייר אפיה ונייר כסף ואופים על 180° כרבע שעה

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

1

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • רצוי לטחון את פירורי הלחם דק להדבקה יותר טובה
  • יש להשתמש בפירורי לחם מ-100% חיטה מלאה או מפירורי לחם כוסמין מלא. 2 כפות פירורי לחם שוות למנת פחמימה
  • כמות פירורי הלחם מספיקה לכמות של 2 יחידות, אם רוצים לאכול בפיתה כוסמין/קמח מלא שניצל אחד בפיתה שווה למנה וחצי פחמימה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה