שניצל כשר לפסח בפירורי קמח מצה

0
(0)

שניצל כשר לפסח

גם בחגי ישראל, גם בפסח, אפשר לאכול שניצל כשר לפסח, טעים מאוד וגם לא משמין. 
אנחנו לא צריכות לוותר על הדרך אלא למצוא את הפתרון הנכון עבור תהליך ההרזיה שלנו.
במתכון הבא תוכלי לאכול שניצל טעים ועסיסי שהוא גם דיאטטי וגם כשר לפסח!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

25M דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

6

מצרכים

3 כפות קמח מצה מלא/כוסמין
חזה עוף פרוס לשניצל
בלילה:
ביצה 1
פלפל
קורט מלח
פפריקה
כפית חרדל גרגירים ללא סוכר

אופן ההכנה

אופן הכנת הבלילה:
1.מערבבים את מרכיבי הבלילה ביחד וטובלים את החזה עוף בבלילה ומשרים כחצי שעה עד שעה.
2.את הקמח מצה מלא/כוסמין מערבבים עם מעט פפריקה שום כתוש/יבש ומעט מלח.
3.מלפפים את השניצל בפירורי המצה ומניחים על מגש מרופד בנייר אפיה מרוסס בתרסיס שמן.
4.מכסים את המגש בנייר אפיה ומעליו נייר כסף.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כרבע שעה.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

2

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

לכמה לחלק?

6

כמה ניתן לאכול?

3 יחידות = מנת פחמימה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה