קציצות דגים אפויות בתנור

0
(0)

קציצות דגים אפויות בתנור

מתכון נפלא לקציצות דגים אפויות בתנור באדיבותה של חני אוחיון ששיתפה אותנו בקבוצת הפייסבוק
מתכון מעולה, טעים ומתאים לכל ארוחה.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

135 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

20

מצרכים

קילו דג טרי טחון
1 בצל גדול
4 שיני שום
חצי צרור כוסברה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
חצי כף פפריקה
חצי כף כמון
מעט כורכום

אופן ההכנה

הרכבת קציצות דגים אפויות בתנור:

נשים בקערה את הדג הטחון, מגרדים את הבצל בפומפיה, כותשים את שיני השום וקוצצים את הכוסברה.
ונוסיף מעל את כלל המרכיבים וללוש הייטב.
נכניס את הקערה סגורה למקרר לספיגת הטעמים

לאחר שעתיים נוציא את הקערה ונתחיל ליצור קציצות.

בתנור: על תבנית מרופדת בנייר כסף נרסס מעט שמן, נכניס לתנור על 180 מעלות טורבו למשך כ-15 דקות
על המחבת: נרסס בספרי שמן ונניח את הקציצות ל3 דקות מכל צד
באייר פרייר (נינג'ה/נוטריפריי וכו): 180 מעלות למשך 6 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

20

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה