קבבונים במייפל 100 אחוז אמיתי

0
(0)

קבבונים במייפל 100% טיבעי

אם את אוהבת אוכל עם טוויסט מתקתק אבל לא יותר מידי,
אוכל חגיגי שמשדרג כל שולחן חג או אירוע מרגש
הקבבונים במייפל לגמרי עושים את השאו.

הם מגיעים חמים וג'וסים במיוחד למרכז השולחן כאילו שהם מלכי השולחן. הם יכולים להשתדרג להם במקל קינמון במקום שיפוד 
הם יכולים להופיע גם ישירות על הצלחת של הסועד כאשר אדים של מייפל ממלאים את החלל

המתכון הזה הוא חלק ממתכוני החג שנלקח מספרי המתכונים שלי.

הקבבונים במייפל יחסית פשוטים להכנה רק יש צורך להצטייד מראש במרכיבים ולאכול משהו קטן לפני ההכנה כי הריחות של הקבב עם הרוטב מייפל פטריות יגרמו לך להזיל ריר
ואנחנו לא רוצים שהריצפה תתלכלך מריר

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8

מצרכים

קבבונים במייפל:

1 קילו אווזית (בקר מס' 14) / כתף בקר טחון
3 כפות מייפל טבעי 100%
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוץ
1/2 חבילת כוסברה
כף פפריקה
פלפל שחור 
מלח

רוטב לקבבונים במייפל:

כף מייפל 100%
חב' פטריות שמפניון

2 שיני שום כתוש/קצוץ
מים
מלח
פלפל

 

אופן ההכנה

הכנת הקבב:
שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים הייטב. ניתן לבשר לנוח כ-20 דקות
נייצר על גבי שיפודים את הקבבונים ונצרוב על מחבת חמה ללא שמן כלל.

הכנת הרוטב:
נחתוך את הפטריות ל-4, נשים בקערה יחד עם כלל המרכיבים ונערבב.

הקבבונים יחד עם המייפל:
נניח את הקבבונים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה
נשפוך מעל בצורה אחידה ואסתית את הרוטב
ונכניס את האושר הזה לתוך תנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו למשך כ-20 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

8

כמה ניתן לאכול?

מנת חלבון רזה מן החי ללא הגבלה במסגרת ארוחה (עד רבע מן המתכון)

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה