צנימי טחינה ועשבי תיבול ללא גלוטן

4.6
(13)

צנימי טחינה ועשבי תיבול

צנימי טחינה ועשבי תיבול ללא גלוטן קל להכנה, קראנצ'י במיוחד וטעים בטרוף!
תוספת צד מושלמת לארוחת הבוקר או הערב שבא לך להתפנק קצת 

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.6 / 5. כמות הצבעות 13

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

5 יחידות

מצרכים

כף טחינה
כף גבינת סימפוניה 5%
ביצה L
כפית אבקת אפיה
סחוג בהכנה בייתית(לא חייב)
כוסברה קצוצה (אפשר להוסיף עשבי תיבול נוספים לפי טעמכם האישי)
פלפל
מלח

אופן ההכנה

לערבב טוב בקערית גבוהה לא גדולה
להכניס למיקרו ל-3 דקות.
לפרוס ולייבש בתנור בין 5-7 דקות על החום הכי גבוה (לדאוג שלא יישרף)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

1

ביצים

1

לכמה לחלק?

5 יחידות

כמה ניתן לאכול?

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • ממתכון זה אמורות לצאת 5 צנימי טחינה ועשבי תיבול והוא מכיל רק מנת שומן אחת
  • ניתן לגרד בפומפיה את הפריכית ולהכין פירורי לחם ללא גלוטן

טחינת שומשום

  • כולם יודעים כבר שטחינה היא מזון על ורובינו מסכימים שהיא טעימה, לפניכם סקירה על חלק מסגולות הטחינה:
    • טחינה עשירה בחלבון, סידן, ויטמינים מקבוצת B וחומצות שומן בלתי רוויות.
    • הטחינה מכילה אנטי-אוקסידנטים, העוזרים לנקות תוצרי לוואי מזיקים ורדיקאלים חופשיים הנוצרים בתהליכי החמצון בגוף.
    • ההבדל בין טחינה רגילה לטחינה רגילה היא קליפת השומשום, בטחינה מלאה הטחינה מתבצעת עם הקליפה, כתוצאה מכך בטחינה מלאה יש קצת מרירות אך מצד שני תכולת הויטמינים והמינראלים גבוהה יותר.
    • השמן שנמצא בחלק העליון של קופסת הטחינה הוא תוצאה של היפרדות טבעית ולא מעיד על איכות הטחינה.
x

שכחתי סיסמה