פשטידת ברוקולי

5
(1)

פשטידת ברוקולי ירוקה ונפלאה

פשטידת ברוקולי נפלאה עם שלל ירקות ירוקים, עם טעמים נפלאים, ללא גלוטן או סוכרים.
מושלמת לארוחת ערב קלילה וטעימה לצד ירקות טריים או אפילו בתוך פיתה חמה עם בשילוב עם גבינות

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12

מצרכים

2 בצלים גדולים
10 חתיכות ברוקולי קפוא / טרי
2 כוסות אפונה קפואה
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
4 ביצים
1 כף שמן זית
חצי כפית כורכום
פלפל
מלח

אופן ההכנה

1.קוצצים את הבצל.
2.מחממים מחבת עם כף שמן זית, מטגנים את הבצל ומעבירים לקערה.
3.קוצצים את הכוסברה והפיטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
4.מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
5.מעבירים לתבנית בקוטר 22 מרופדת בנייר אפיה ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
6.אופציה למיקרו בתבנית פיירקס כ10-8 דקות.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

4

לכמה לחלק?

12

כמה ניתן לאכול?

3 חתיכות = מנת ביצה אחת

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה