פסטרמה חזה עוף ביתית שיטת ה-30

( 0 מתוך 5 )
טוען
פסטרמה חזה עוף ביתית שיטת ה-30
  • כמות1
  • מנות1
  • זמן הכנה10 דקות
  • זמן בישול30 דקות
  • סה"כ זמן40 דקות
הדפס מתכון

פסטרמה חזה עוף ביתית, ללא חומרים משמרים, ללא סוכר ודלת שומן.

פסטרמה כמו שפסטרמה צריכה להיות והכי חשוב, את התיבול אתן בוחרות.

בלחמניית כוסמין ביתית, כתוספת לסלט ירוק או בכריך לעבודה.

לארוחה מושלמת וחינמית בצ'יק.

ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן

 

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
0
מנות פחמימה
0
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה/גבינה צהובה
0

הוראות הכנה

  • 1. משסעים פסים על גבי החזה עוף כ2 ס"מ עומק.

  • 2. מערבבים את מרכיבי המרינדה

  • 3. מעסים את החזה עוף במרינדה, מכניסים לקופסא אטומה או שקית זיפ לוק ללילה

  • בנוטרי פריי

    מכניסים לנוטריפריי על 180° כ-15-20 דקות

  • בתנור

    מניחים בתבנית, מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה.

טיפים ווריאציות

  • ניתן לפזר צ'ילי יבש וכתוש גס מעל, לפני שמכניסים לנוטרי פריי/תנור

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר