פסטרמה חזה עוף ביתית שיטת ה-30

4
(28)

פסטרמה חזה עוף ביתית

ללא חומרים משמרים, ללא סוכר ודלת שומן.
פסטרמה כמו שפסטרמה צריכה להיות והכי חשוב, את התיבול אתן בוחרות.

בלחמניית כוסמין ביתית, כתוספת לסלט ירוק או בכריך לעבודה.
לארוחה מושלמת וחינמית בצ'יק.

ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן

לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 28

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

מנות

1

מצרכים

2 חזה עוף גדולים (פרפר אחד) נקיים משומן
כף חרדל ללא סוכר
כף סילאן
מלח
פלפל שחור
כף פפריקה
שן שום כתוש

אופן ההכנה

משסעים פסים על גבי החזה עוף כ-2 ס"מ עומק

מערבבים את מרכיבי המרינדה

מעסים את חזה העוף במרינדה, מכניסים לקופסא אטומה או שקית לסגירה חוזרת ללילה

בסיר טיגון ללא שמן

מכניסים לנוטריפריי על 180° כ-15-20 דקות

בתנור

מניחים בתבנית, מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה

 

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • המתכון הוא חינמי לחלוטין וניתן לאכול ללא הגבלה במסגרת הארוחה
  • ניתן לפזר צ'ילי יבש וכתוש גס מעל, לפני שמכניסים לנוטרי פריי/תנור
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

אתר זה משתמש בעוגיות (COOKIES) כדי לוודא שתקבלו את חוויית המשתמש הטובה ביותר