פלאפל אפונה

3.8
(19)

פלאפל אפונה – המאכל הלאומי החדש?

פלאפל הוא המאכל הלאומי שלנו, ונחשב למזון בריאות (במידה והוא לא מטוגן).

הפלאפל המסורתי עשוי מחומוס שנחשב לפחמימה, לכן כדי ליצור מתכון שלא על בסיס פחמימה אני מביאה לכם פלאפל אפונה,
שהוא גם טעים לא פחות מהמקור והכי חשוב, לא מטוגן.

ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן

בתיאבון
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.8 / 5. כמות הצבעות 19

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

מנות

2

מצרכים

3 כוסות אפונה קפואה
1/4 שקית כוסברה
1/4 שקית פטרוזיליה
כוס גזר גמדי
3 שיני שום
4 כפות קמח שקדים
1 ביצה
פלפל
מלח

אופן ההכנה

מכניסים את כול המרכיבים למעבד מזון וטוחנים 2-3 דקות

מרפדים תבנית עם נייר אפיה ויוצקים עיגולים בעזרת כף

בסיר טיגון ללא שמן

מכניסים לנוטריפריי ל-7-10 דקות על 180 מעלות

בתנור

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ 20-30 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה