פלאפל אפונה

( 0 מתוך 5 )
טוען
פלאפל אפונה שיטת מירב סהר
  • כמות25
  • מנות2
  • זמן הכנה10 דקות
  • זמן בישול30 דקות
  • סה"כ זמן40 דקות
הדפס מתכון

פלאפל הוא המאכל הלאומי שלנו, ונחשב למזון בריאות (במידה והוא לא מטוגן).

הפלאפל המסורתי עשוי מחומוס שנחשב לפחמימה, לכן כדי ליצור מתכון חינמי אני מביאה לכם פלאפל אפונה,

שהוא גם חינמי, גם טעים לא פחות מהמקור והכי חשוב, לא מטוגן.

בתיאבון

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
2
מנות פחמימה
0
ביצים
1
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • 1.

    מכניסים את כול המרכיבים למעבד מזון וטוחנים 2-3 דקות.

  • 2.

    מרפדים תבנית עם נייר אפיה ויוצקים עיגולים בעזרת כף.

  • 3.

    מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ 20-30 דקות

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר