פלאפל אפונה

3.8
(19)

פלאפל אפונה – המאכל הלאומי החדש?

פלאפל הוא המאכל הלאומי שלנו, ונחשב למזון בריאות (במידה והוא לא מטוגן).

הפלאפל המסורתי עשוי מחומוס שנחשב לפחמימה, לכן כדי ליצור מתכון שלא על בסיס פחמימה אני מביאה לכם פלאפל אפונה,
שהוא גם טעים לא פחות מהמקור והכי חשוב, לא מטוגן.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.8 / 5. כמות הצבעות 19

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

25

מצרכים

3 כוסות אפונה קפואה
1/4 שקית כוסברה
1/4 שקית פטרוזיליה
כוס גזר גמדי
3 שיני שום
4 כפות קמח שקדים
1 ביצה
פלפל
מלח

אופן ההכנה

מכניסים את כול המרכיבים למעבד מזון וטוחנים 2-3 דקות

מרפדים תבנית עם נייר אפיה ויוצקים עיגולים בעזרת כף

בסיר טיגון ללא שמן

מכניסים לנוטריפריי ל-7-10 דקות על 180 מעלות

בתנור

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ 20-30 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

לכמה לחלק?

25

כמה ניתן לאכול?

ניתן לאכול עד חצי מהכמות במסגרת הארוחה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה