פטריות פורטבלו ממולאות שיטת ה-30

3.8
(22)

פטריות פורטבלו ממולאות מותאמות לשיטת ה-30

פטריות פורטבלו ממולאות, מנה ראשונה מושלמת שתשאיר את האורחים ללא מילים. פשוט, זריז ובריא.

היום כבר קל לשמור על אורח חיים בריא בלי לוותר על אוכל טעים עם מתכונים מותאמים לשיטת ה-30.

ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.8 / 5. כמות הצבעות 22

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

35 דקות

דרגת קושי

מנות

1

מצרכים

פטריות פורטובלו גדולות ללא גבעול
דלורית מגורדת
1 פרוסה צהובה 28% מגורדת
1 ביצה
פלפל
מלח
פפריקה
בצל קצוץ

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כול מרכיבי המלית
שוטפים את הפטריות ומנקים את הבפנים כולל הגבעול
שמים בכול פטריה מהמלית עד יצירת קציצה
מרפדים תבנית עם נייר אפיה
מפזרים גבינה צהובה מגורדת מפרוסה 1 על הפטריות

בנוטרי פריי

מכניסים לנוטרי פריי ל-7-10 דקות

בתנור

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-20-15

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

1

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

במנה יש פרוסת גבינה צהובה אחת שהיא המנה היומית המותרת עפ”י השיטה למי שאוהבת חריף, ניתן להוסיף לתערובת פלפל חריף חתוך דק
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

הירשם

שכחתי סיסמה