פוקאצ'ה חצילים ופלפלים

( 0 מתוך 5 )
טוען
פוקאצ'ה חצילים ופלפלים שיטת ה-30
  • כמות1
  • מנות7
  • זמן הכנה10 דקות
  • זמן בישול20 דקות
  • סה"כ זמן30 דקות
הדפס מתכון

פוקאצ'ה חצילים ופלפלים – מתכון מותאם לשיטת ה-30.

מושלם כמתאבן לארוחה וכנשנוש קליל כשמרגישים מעט רעב.

ניתן להכין ולהקפיא לאחר כך.

אז במקום לאכול לחם או "ליפול" למשהו משמין, פוקאצ'ה חצילים ופלפלים זה הפיתרון.

מצרכים

  • בסיס
  • מלית
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
7
מנות פחמימה
0
ביצים
4
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • בסיס

    1. מערבבים את מצרכי הבסיס ומשטחים בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפיה

  • 2. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180מעלות כ-15 דקות

  • מלית

    1. מטגנים עם כף שמן זית את הבצל, לאחר הזהבה מוסיפים את הפלפלים ואת החצילים

  • 2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד ריכוך הירקות.

  • 3. מעבירים לקערה,מוסיפים את הביצים ומערבבים

  • הרכבה

    יוצקים את המלית על הבסיס ומכניסים לתנור ל- 20 דקות על חום של 180מעלות.

טיפים ווריאציות

  • ניתן להוסיף גבינה צהובה/בולגרית/צפתית מלמעלה (לשים לב לכמויות)

  • אפשר להוסיף קישואים, עגבניה, פלפלים חריפים וכו'

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר