פוקאצ’ה חצילים ופלפלים

4
(33)

פוקאצ’ה חצילים ופלפלים – מתכון מותאם לשיטת ה-30

מושלם כמתאבן לארוחה וכנשנוש קליל כשמרגישים מעט רעב.
ניתן להכין ולהקפיא לאחר כך.

אז במקום לאכול לחם או “ליפול” למשהו משמין, יש את הפוקאצ’ה חצילים ופלפלים – פיתרון מצויין.
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 33

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

מנות

7

מצרכים

בסיס

12כפות קמח שקדים
2ביצים
חצי בצל מגורד
3שיני שום כתוש
כפית אבקת אפיה
פלפל
מלח

מלית

כף שמן זית
חציל מקולף זברה חתוך לקוביות
גמבה חתוכה קוביות
בצל חתוך קוביות
2ביצים
פלפל
מלח
פפריקה

אופן ההכנה

בסיס

מערבבים את מצרכי הבסיס ומשטחים בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפיה
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180מעלות כ-15 דקות

מלית

מטגנים עם כף שמן זית את הבצל, לאחר הזהבה מוסיפים את הפלפלים ואת החצילים
מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד ריכוך הירקות.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

7

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

4

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • ניתן להוסיף גבינה צהובה/בולגרית/צפתית מלמעלה (לשים לב לכמויות) אפשר להוסיף קישואים, עגבניה, פלפלים חריפים וכו’
  • במתכון 7 מנות שומן, יש להתייחס לזה בחלוקה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה