עוגת שוקולית שיטת ה-30

3.1
(15)

עוגת שוקולית מופלאה בשיטת ה-30

המון זמן שאני רוצה להגיע לרמה המופלאה של העוגת שוקולית המפורסמת.
מה לא ניסיתי, עשרות עוגות עברו על בני הבית שלי (שלפעמים מסכנים מעוגות לא ממש טעימות) עד שהגעתי למתכון המושלם הזה בעזרתה של אושרית יעקובוב המהממת!

כחלק מאתגר בקבוצת הפרימיום, אושרית הביאה את המתכון לקבוצה וכולן התאהבו בה. 

כל כך שוקולדי וכל כך יציב וטעים. מעבר לזה שלא תרגישי שבכלל מדובר בעוגה דיאטתית, את לא תרגישי שזו עוגה מקמח שקדים, זה ממש ירגיש לך כאילו שזה עשוי מקמח לבן! 

כן, זה כל כך טעים שזה מרגיש כמו עוגת שחיתות מפנקת!

השוס האמיתי בכל המתכונים שלי, שהם תמיד, אבל תמיד יהיו סופר קלילים להכנה.

זורקת את כל הרכיבים בתוך קערה. מערבבת ופוף לתנור. 25 דקות ויש לך עוגת שוקולית לתפארת שלא מביישת אף עוגה בקונדיטוריה.

אהבת את המתכון? תני דירוג כאן מתחת (גם אם לא אהבת, אשמח לשמוע!)
את ממש מטורפת על המתכון? תשתפי בעזרת כפתורי השיתוף שפה. לכי על הכחול – שם אוהבים לפרגן בלייקים

אז קדימה, 25 דקות ויש לך עוגה בריאה וטעימה.

אוהבת, מירב סהר

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.1 / 5. כמות הצבעות 15

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

מנות

3

מצרכים

לעוגת שוקולית – שיטת ה-30 יש 2 שלבים.

השלב הראשון – עוגה:
6 כפות קמח שקדים
3 כפות ממתיק ללא סוכר
1 כפית אבקת אפיה
1\2 1 כפות קקאו
3 כפיות שטוחות של קורנפלור
2 ביצים
חצי כוס חלב \ מים
2 שורות שוקולד “אגו” ללא סוכר קצוצות 

השלב השני – גנאש:
1 כף סילאן
1 כף קקאו
4 כפות חלב \ מים חמים
1/4 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה

מוסיפים את כל הרכיבים של העוגה לקערה ומערבבים הכל יחד – הסדר אינו חשוב אבל מומלץ יבשים קודם ולאחר מכן את כל הרכיבים הרטובים.
לאחר מכן, יוצקים בתבנית המתאימה (אינגליש קייק)

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך של כרבע שעה.
לאחר רבע שעה, לבדוק בעזרת קיסם.

כאשר עוגת השוקולית מוכנה, ניתן לצקת מעל את הגאנש.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

5

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

2

טיפים, ווריאציות וכמויות

עוגת האהבה של שיטת ה-30, מלאה באהבה ובשוקולד עם המון טעמים טובים.. בלי טעם לוואי של ממתיקים. המתכון מדוייק מאוד וסופר טעים. את הלב יש להכין בתבנית מתאימה בצורת לב כמובן. העוגה היא עוגת שכבות מעוגת שוקולית כך שתצטרכי להכין את העוגה פעמים או להכפיל כמויות ולחתוך באמצע. הקרם מעל זה הקרם של שיטת ה-30 עם אינסנט פודינג טוסו. אם את לא יודעת על מה מדובר – כנסי לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30. המון דברים מיוחדים מחכים לך בקבוצה בנוסף כמובן למתכון הזה ולאיך מכינים את הקרם המדהים הזה. הקישור למטה
  • לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 לחצי כאן
  • עוגת שוקולית בשיטת ה-30 בריאה ודלת קלוריות.
  • בעוגה אין פחמימות בכלל לכן ניתן לאכול מהעוגה בכל שעה שתרצי. 
  • יש לחלק את העוגה בכפולות של 3 וניתן לאכל כשליש ביום
היי! שימי לב למנות השומן – המתכון כולו יש כ-5 מנות שומן. תמיד לחלק כך שכל חתיכה תיהיה במקסימום חצי מנת שומן. מה שאומר שצריך לחלק את המתכון ללפחות 10 חתיכות
  • במתכון יש גם תוספות שהם בשימוש מתון בשיטת ה-30 כמו קקאו, סילאן וקורנפלור.
  • קונפלור ניתן עד כף ליום
  • קקאו ניתן עד כף ליום
  • סילאן \ דבש \ מייפל – עד כף ליום.

חריגות ועל איך יורדים במשקל

ירידה במשקל לעיתים זה אתגר לא פשוט עם המון מכשולים בדרך. המון הסחות דעת ופיתויים. שיטת ה-30 באה לנפץ את הפיתויים האלו ולהיות הצד השני – הצד שמפתה בעזרת קינוחים ופינוקים מופלאים כמו עוגת שוקולית ועוד מתכונים נוספים. בשיטת ה-30 אוכלים באמת הכל למעט מוצרים המכילים סוכר מוסף.
על מנת להישאר במגמת ירידה, חשוב מאוד להקפיד על הכמויות שאנחנו מכניסים לגופנו. הפינוקים הם חלק מאוד חשוב משלב הירידה במשקל ולא כדאי לוותר עליהם. לאכול נכון ובריא מריכיבים בריאים עתירים בסיבית תזונתיים הם ללא ספק חלק מסוד ההצלחה אבל הסוד האמיתי טמון דווקא באותם מאכלים שאנחנו מתפתים לאכול כי זה קל ונגיש כמו איזו עוגה שמישהו הביא למשרד. אז היום יש תחליפים מעולים שלא נופלים בכלל מהעוגה השווה שהביא יורם ממשאבי אנוש. עוגת שוקולית היא ללא ספק אחת מאותן תחליפים. תבחרי נכון.

רוצה לדעת לבחור נכון ולאכול נכון בשיטת ה-30?

סדנת שיטת ה-30 שמועברת בקבוצת פייסבוק סגורה ופרטית. לפרטים נוספים – לחצי כאן
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

הירשם

שכחתי סיסמה