עוגת קרמבו ללא סוכר בשיטת ה-30

5
(2)

עוגת קרמבו מושלמת וללא סוכר

הריחות של החורף שבאוויר מבשרים על בואו של הקרמבו ואיך אפשר להעביר חורף בלי קרמבו?
אז נכון, בשנה שעברה הייתה מחלוקת קשה מאוד בתחום הקרמבו הארצי. עם או בלי הנייר כסף…?
איך הפכו לנו את החוויה? המשחק עם הנייר כסף היה חלק בלתי נפרד מהחוויה, וכמובן לחסל את הקרמבו בתוך שניות ספורות.

אז כבר אין את הדילמה. פשוט אין נייר כסף. לכן, יש עוגת קרמבו באמת משוגעת עם כל הכיף וללא רגשות אשם מיותרות.
העוגה ללא סוכר וטעימה בטרוף!

בשיטת ה-30 לא צריך לספור קלוריות. 
מחכה לראות תמונות של העוגת קרמבו שלכן בקבוצת הפייסבוק מירב סהר שיטת ה-30 – לחצי להיכנס להקבוצה

למתכוני קינוחים נוספים ניתן לצפות בעמוד הקינוחים – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 2

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

מנות

20

מצרכים

לבסיס העוגת קרמבו:


כוס חד”פ קר קמח שקדים
כף אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר(טוסו)

2 חלמונים (הצהוב של הביצה)
כף סוויטאנגו/אריתריטול/ממתיק אבקתי אחר
כפית תמצית וניל
שורה שוקולד ללא סוכר

לקציפת עוגת קרמבו:

4 חלבוני ביצה (הלבן של הביצה)
כף אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר(טוסו)
3 כפות סוויטאנגו/אריתריטול/ממתיק אבקתי אחר
שורת שוקולד ללא סוכר

אופן ההכנה

הכנת העוגה תתבצע ב-3 שלבים: בסיס העוגה, קציפה וציפוי.

להכנת בסיס עוגת קרמבו ללא סוכר, מכניסים את הרכיבים הבאים לתוך קערה:
כוס קמח שקדים (חד”פ קר), כף אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר, 2 חלמוני ביצה, כף של ממתיק ללא קלוריות וכפית תמצית וניל.
מערבבים את התכולה ולשים עד שיווצר גוש אחיד וגמיש.

מניחים על גבי נייר אפיה כאשר נייר אפיה נוסף מכסה את התערובת ויוצרים תחתית לתבנית בה תשתמשו.
לאחר שהתחתית משוטחת, מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° טורבו למשך כ-10 דקות.
חשוב לשים לב שלא ישרף, לכן מומלץ לבדוק לאחר 5 דקות ולעמוד בסמיכות לתנור(!)

לאחר שהתחתית שלנו מוכנה מוציאים את התחתית ומעבירים את התנור למצב אפיה ללא טורבו ואת המעלות מורידים ל 150°
עכשיו שכל הבית מריח כמו גן עדן ולאחר שאמרת לילדים ולבעל שיצאו מהמטבח כי זה עדיין לא מוכן
את התחתית תצפי בשורת שוקולד ללא סוכר מומס

קציפת עוגת קרמבו ללא סוכר: 
מקציפים בקערה 4 חלבונים (רצוי מידה L), כף אינסטנט פודינג וניל טוסו, 3 כפות ממתיק (סוויטאנגו/אריתריטול/ממתיק אבקתי) ומקציפים עד לקבלת קצף אחיד.
את הקציפה יוצקים על התחתית שהכנו לפני כן ומכניסים לתנור שכבר ירד ל 150° במצב אפיה ללא טורבו ולמשך כ-10 דקות.

אין ברירה, הריח בבית שוב מתפזר ושוב הילדים נכנסים למטבח ושוב שואלים “נו, מתי מוכן?” ואת שוב אומרת להם שמחר
לאחר ששיכנעת את הילדים שהיום זה לא יקרה (אולי), מוסיפים מעל העוגה שורת שוקולד ללא סוכר נוספת
ניתן לעשות זאת בעזרת זילוף

לפני שהעוגה נכנסת למקפיא, תפרסי את העוגה בעזרת סכין והכניסי למקפיא (תסגרי את התבנית טוב טוב שלא תקבל טעם של מקפיא )

לאחר כמה שעות שהעוגה מתגבשת ולצד כוס קפה טוב, הוציאי לך חתיכה, אפילו 2.
ואם הילדים עדיין ערים, תביאי להם חתיכה, הם חיכו יפה

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

4.5

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

2

טיפים, ווריאציות וכמויות

במתכון עוגת קרמבו ללא סוכר יש 4.5 מנות שומן.
  • ניתן לצפות את העוגה גם בריבת חלב ללא סוכר או כל תוספת אחרת שאת אוהבת
  • ניתן להפוך את המתכון לחלבי ע”י שימוש בשוקולד חלב ללא סוכר או לחלופין, להשתמש בשוקולד מריר ללא סוכר פרווה וכך המתכון יהיה פרווה.
  • את מתכון עוגת קרמבו ללא סוכר ניתן אף להפוך ל-ללא גלוטן! החליפי את האינסטנט פודינג בתמצית וניל, קורנפלור וממתיק שיתן סמיכות לקציפה.
  • להכין בתבנית מרובעת
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה