זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

0
(0)

דג סלמון מוקפץ טעים ביותר עם ירקות טריים

מנה נפלאה שתמיד טעימה וקלילה לכל ימות השבוע ועם טוויסט מרענן של שומשום קלוי
את הדג סלמון מוקפץ עם ירקות ניתן גם להפוך את המנה לאסייתית עם משחק קטן בתבלינים ושינוי הרוטב לסויה וסילאן.

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

כף שמן זית
2 בצל יבש
1 בצל סגול
1 פלפל אדום / כתום
2 גזר 
1 חב' פטריות טריות
מעט כורכום
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כמון
2 כפות שומשום
750 גרם סלמון

אופן ההכנה

נתחיל בחיתוך הירקות:
נפרוס את הבצלים, נכניס לסיר עם כף שמן ונטגן להזהבה
נפרוס את הפלפלים לרצועות דקות ונוסיף לסיר.
את הגזר נקלוף רצועות עם קולפן ונוסיף לסיר גם כן.
נוסיף כעת את התבלינים מלבד השומשום.
נחתוך את הסלמון (ללא העור)  לקוביות ונוסיף לסיר
לקראת הסוף נוסיף את הפטריות הטריות חתוכות לרבעים

לאחר שהסיר מוכן (כ-20 דקות) נקלה על מחבת רותחת 2 כפות שומשום, נוסיף לסיר ונערבב שוב בעדינות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן