סלמון בנוסח מרוקאי – מתכון של אביבה עטון

( 0 מתוך 5 )
טוען
סלמון בנוסח מרוקאי מתכון של אביבה עטון
  • כמות8
  • מנות8
  • זמן הכנה15 דקות
  • זמן בישול50 דקות
  • סה"כ זמן55 דקות
הדפס מתכון

סלמון בנוסח מרוקאי שגדלתי עליו, מתכון של אימי היקרה אביבה עטון

ומוקדש לה באהבה.

מתכון חריף אש שאי אפשר להפסיק לאכול.

כדי להרגיש את ארוחת השישי עד הסוף חובה להוסיף קצת לחם, במקום החלה מהקמח הלבן תוסיפו לחמניות כוסמין

 

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
2
מנות פחמימה
0
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • 1. חותכים את הגמבה לרצועות ומטגנים בסיר עם השמן

  • 2.חותכים את הגזר לרצועות ומוסיפים לסיר

  • 3. חותכים את הפלפל לאורך ל- 2 חצאים ומוסיפים לסיר

  • 4. מוסיפים את שיני השום ומערבבים

  • 5. מוסיפים לסיר את המים והתבלינים ומבשלים על אש גבוהה עד ריכוך

  • 6. מוסיפים את הכוסברה ומניחים את הדגים

  • 7. מבשלים כ- 20 דקות על אש גבוה ומידי פעם מנענעים את הסיר

טיפים ווריאציות

  • המתכון הזה הוא חריף אש, למי שלא אוהב חריף או למנות ילדים, לא להוסיף פלפלים חריפים

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר