סלמון בנוסח מרוקאי – מתכון של אביבה עטון

4.8
(65)

סלמון בנוסח מרוקאי שגדלתי עליו – מתכון של אימי היקרה אביבה עטון ומוקדש לה באהבה

סלמון בנוסח מרוקאי, עם הגמבה והרוטב האדום זה כבר מזמן מתכון ישראלי לכל דבר, מתכון חריף אש שאי אפשר להפסיק לאכול.

כדי להרגיש את ארוחת השישי עד הסוף חובה להוסיף קצת לחם, במקום החלה מהקמח הלבן תוסיפו לחמניות כוסמין
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.8 / 5. כמות הצבעות 65

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

55 דקות

דרגת קושי

מנות

8

מצרכים

8 נתחי סלמון

2 גמבות

4-6 פלפל חריף

3 גזרים חתוכים לרצועות

חב’ כוסברה

ראש שום

2 כפות שמן זית

1/2 כוס מים

2 כפות פפריקה

1/2כפית כורכום

מלח

אופן ההכנה

חותכים את הגמבה לרצועות ומטגנים בסיר עם השמן

חותכים את הגזר לרצועות ומוסיפים לסיר

חותכים את הפלפל לאורך ל- 2 חצאים ומוסיפים לסיר

מוסיפים את שיני השום ומערבבים

מוסיפים לסיר את המים והתבלינים ומבשלים על אש גבוהה עד ריכוך

מוסיפים את הכוסברה ומניחים את הדגים

מבשלים כ- 20 דקות על אש גבוה ומידי פעם מנענעים את הסיר

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • מנות השומן במתכון זה הן 2 כפות השמן, איכלו לשובע. סביר להניח שלא תחרגו
  • המתכון הזה הוא חריף אש, למי שלא אוהב חריף או למנות ילדים, לא להוסיף פלפלים חריפים
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה