סירות חציל וגבינות

5
(1)

סירות חציל וגבינות

בא לך לאכול קצת עם העיניים? לתת שאו בצלחת? סירות חציל וגבינות זה מתכון שהוא לא פחות ממושלם ועם שאו מטורף!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

2

מצרכים

חציל גדול פרוס ל-2
בצל
עגבניות שרי
פטריות טריות
כף שמן זית
חצי כפית פפריקה
מלח
רבע כפית כורכום
פרוסת צהובה 1
2 פרוסות בולגרית

אופן ההכנה

1. מטגנים בצל עם כף שמן
2. מוציאים את הליבה מהחציל ומוסיפים לבצל המטוגן וממשיכים לטגן
3. מוסיפים את העגבניות והתבלינים
4. מוסיפים מים במידת הצורך ומבשלים עד ריכוך
5. בזמן בישול התערובת שמים את החציל על גבי נייר אפיה
6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו עד שהתערובת מתבשלת (כ-10 דק')
7. לאחר שהתערובת התבשלה והתרככה יוצקים על החציל מפזרים פרוסת צהובה 1 מעט בולגרית 5% ואת הפטריות למשך כ-10 דקות נוספות על חום של 180 מעלות
*מומלץ לפזר פיטרוזיליה טרייה מעל בסוף האפיה.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

2

ביצים

0

לכמה לחלק?

2

כמה ניתן לאכול?

כל הכמות על חשבון 2 מנות גבינה ופרוסת גבינה צהובה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה