מתכון עוגת סולת מוקצפת

3.8
(22)

מתכון עוגת סולת מוקצפת

עוגה פשוטה להכנה, זריזה וטעימה,
השילוב המושלם למתכון מנצח.
מתכון עוגת סולת מוקצפת ללא סוכר שאפשר לאכול ללא חשש

לעוד מתכוני עוגות
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.8 / 5. כמות הצבעות 22

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

מנות

4

מצרכים

6 חלבונים

3 כפות סילאן

גרידת לימון

4 חלמונים

שקית אבקת אפיה

8 כפות סולת

אופן ההכנה

  • בקערה ראשונה להקציף את החלבונים עם האבקת האפייה עד לקבלת קצף יציב
  • בקערה שנייה לערבב את גרידת הלימון עם החלמונים הסילאן
  • בסיום הערבוב להוסיף את קציפת החלבונים מהקערה הראשונה ולערבב בצורת קיפול ולהוסיף את הסולת
  • לשמן תבנית אינגליש קייק ולהוסיף את הבלילה לתבנית
  • לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 25 דקות
  • לאחר האפייה שהעוגה עדיין חמה לערבב כף סילאן בכוס מים חמים ולמרוח על העוגה להרטבה

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

3

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

4

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • במתכון 3 מנות פחמימה, כמות המנות המומלצת ביום עפ”י השיטה היא 2 מנות
  • בשלב הירידה לאכול עד 16:30
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה