מתכון עוגת סולת מוקצפת

( 0 מתוך 5 )
טוען
מתכון עוגת סולת מוקצפת שיטת מירב סהר
  • כמות12
  • מנות4
  • זמן הכנה15 דקות
  • זמן בישול25 דקות
  • סה"כ זמן40 דקות
הדפס מתכון

מתכון עוגת סולת מוקצפת

עוגה פשוטה להכנה, זריזה וטעימה,

השילוב המושלם למתכון מנצח.

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
0
מנות פחמימה
3
ביצים
4
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • בקערה ראשונה להקציף את החלבונים עם האבקת האפייה עד לקבלת קצף יציב. בקערה שנייה לערבב את גרידת הלימון עם החלמונים הסילאן בסיום הערבוב להוסיף את קציפת החלבונים מהקערה הראשונה ולערבב בצורת קיפול ולהוסיף את הסולת. לשמן תבנית אינגליש קייק ולהוסיף את הבלילה לתבנית, לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 25 דקות. לאחר האפייה שהעוגה עדיין חמה לערבב כף סילאן בכוס מים חמים ולמרוח על העוגה להרטבה.

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה