מתכון לעוגת וניל צ’יפ שיטת ה-30

3.6
(29)

מתכון לעוגת וניל צ’יפ מותאם לשיטת מירב סהר

פינוק זריז לאורחים שהגיעו בהפתעה.
עוד מתכון אליפות של מירב סהר ושיטת ה-30

לעוד מתכונים מקמח שקדים
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.6 / 5. כמות הצבעות 29

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

45 דקות

דרגת קושי

מנות

6

מצרכים

שוקולד

  • כף חמאת שקדים
  • ממתיק
  • כפית קקאו
  • כף מים 

בלילה

  • 8 כפות קמח שקדים
  • 2 כפות קוקוס
  • כף אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סילאן
  • 1/3 כוס מים
  • כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

שבבי שוקולד

  • לערבב טוב את כל המרכיבים ולשים בפריזר להתקשות.
  • לאחר שהתקשה, לשבור לשבבים בגודל הרצוי.

בלילה

  • להוסיף את שבבי השוקולד (ניתן להשאיר מעט שבבים לקישוט) לשאר מרכיבי הבלילה (ללא הקוקוס) ולחלק את הבלילה לשני חלקים,
    לחלק אחד להוסיף את הקוקוס.
  • לשים את הבלילה עם הקוקוס בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומעל את הבלילה בלי הקוקוס
    למעלה להוסיף שבבי שוקולד שהכנו מראש
  • להכניס לתנור שחומם מראש ל-25 דקות על 180°

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

6

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

2

טיפים, ווריאציות וכמויות

בעוגת וניל צ’יפ כולה יש 6 מנות שומן, רצוי לחלק למספר חתיכות המתחלק ב-6 כדי להקל על החישוב
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה