מתכון זיוה מדפי אורז

4.8
(49)

מתכון זיוה מדפי אורז של מירב סהר המקורי

מי היה מאמין שאפשר לאכול זיוה ועדיין לרדת במשקל, ובלי לוותר על הטעם.

את כל המתכונים מדפי האורז ניתן למצוא כאן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.8 / 5. כמות הצבעות 49

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

מנות

1

מצרכים

בלילה

  • 1 ביצה
  • כוס מים
  • כף גבינת שמנת 5% אפשר בכול טעם
  • צ’ילי גרוס
  • פלפל
  • מלח

זיוה

  • 2 דפי אורז
  • פרוסת גבינה צהובה

רעיונות למילוי

  • פטריות
  • בצל
  • קשקבל
  • תרד
  • וכל דבר העולה על דעתכן

 

אופן ההכנה

  • שמים בקערה רחבה את מרכיבי הבלילה ומערבבים (לחסוך בזמן עדיף להשתמש ב-2 קערות ולחלק את הבלילה ל-2)
    מניחים 2 דפי אורז ומשרים למשך כ-2 דקות בכול קערה.
  • לוקחים נייר אפיה ומניחים את 2 דפי האורז בקצה הנייר אפייה ומניחים בקצה השני עוד 2 דפי אורז (יוצרים צורת משקפיים מחוברים).
  • שמים את התוספות באמצע הדפי אורז, מקפלים בקצוות ומגלגלים.
  • מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים שומשום.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על החום הכי גבוה כ-10 דקות עד השחמה.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

1

מנות מוצרי חלב

2

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • 2 דפי אורז גדולים שווים למנת פחמימה, 4 דפי אורז קטנים שווים למנת פחמימה
  • במתכון פרוסת גבינה צהובה אחת שזאת המנה היומית המותרת, בנוסף יש עוד מנת גבינה/מוצרי חלב
  • לשים לב בבחירת המילוי, שלא חורגים מהכמויות
  • ספרו לנו בתגובות איך יצא לכן הזיוה מדפי אורז שלכן!
הירשמי
דווח על
guest
2 תגובות
הכי ישן
הכי חדש המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
איריס כהן

האם אפשר לאכול יום למחרת ע”י חימום על הפלטה?

אופיר סהר

כן

x

הירשם

שכחתי סיסמה